.

Despre noi

 

 Prof. Oana Parvu

Grupul Adagio  - un reportaj oferit de TV Trinitas

 

     Pagina Facebook click aici.

            Sunt admisi copii incepand cu varsta de 11 ani pentru a activa in cadrul orchestrei de camera Adagio, singura orchestra de timp liber de copii din Romania si de asemenea pentru a invata canto solistic si in grup in diferite genuri muzicale: pop, rock,dance, etno, jazz...
            Prima faza de invatare este in stadiul de incepatori, in anul II se trece in categoria de avansati iar incepand cu anul III-IV se trece la performanta. Cei care activeaza in grupa de PERFORMANTA - au posibilitatea de a participa la spectacolele stagiunii cultural - artistice ale Palatului National al Copiilor, la emisiuni TV, concursuri nationale si internationale de gen, spectacole si turne pe alte scene din Bucuresti si din tara/strainatate.  
             PALMARES: Orchestra de camera/ solistii vocali si grupul de performanta au avut turnee in Germania, Lituania, Serbia, Cehia, Turcia,Belgia,Grecia, Bulgaria,Italia,Franta,Polonia,cu ocazia concursurilor muzicale urmatoare:Sanremo Junior (2005-2007),Club Europa(1996-2002,in Germania,Cehia,Turcia),Fomged(2005-Antalya,2006-Ankara,2007-Istambul),Bucuriile Europei(1990/1997 Belgrad),The Magic Music Days Of DIsneyLand (Paris-2009,2010),Trixie Festival(2009-2010 Albena/Balchik),My Note(Polonia 2009),Orchestrada(Cehia-2003),sunt doar cateva momente in care copiii de la Adagio au demonstrat ca Romania are talente multe si deosebite ca si premiile (1,2,3) trofeele si diplomele de felicitare/excelenta care s-au adunat in acesti ani.
            Numeroase aparitii la posturile de televiziune nationale, la emisiunile pentru copii: TVR1 (au participat la Ploaia stelutelor ajungand in finala;) TVR 2(Atentie copii),TVR 3(Premiantii), cabina PRO TV, Antena 1, Prima TV, Acasa, Tele 7 ABC, `Neata - Horia Brenciu, Arca MArinei - Marina Almasan - Tip Top Minitop, Kiki-Riki-Miki, Tara Spiridusilor, videoclip Dolly la Atomic; Romania Tineret (Radio) emisiunea IAC-ASA!,Mini Star(B1 tv),Minimegastar (Radio Romania Actualitati),TVRM,TVRi,Vedeta Familiei(TVR 1),Kanal D,DDTV,OTV,Cultural etc.
           Ocolul Pamantului in 80 de minute, in colaborare cu Ambasadele Frantei, Italiei, Germaniei, Marii Britanii, Turciei, Iordaniei, Indiei, Spaniei, Ungariei,Mexic,Israel,S.U.A,Peru,China,precum si cu institutele culturale respective si comunitatile din tara noastra,acest proiect se deruleaza din 1996 si pana in prezent.
           Concursul National de Interpretare Instrumentala se desfasoara in fiecare an in luna iunie, ajungand la a XV-a editie, in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, respectiv scolile si liceele de muzica din toata tara, cluburi si palate; Solistii vocali ai Ansamblului Adagio au participat in fiecare an la toate Festivalurile Nationale si internationale obtinand premiile I, II, III, Trofeul Festivalului "Ti Amo" - 2004 si "Ministar Ciresar" - 2004, premii speciale: Mamaia Copiilor (2001, 2002, 2003, 2004), Delfinul de Aur (2003, 2004), Ursuletul de Aur (2003, 2004), Mini Mega Star (2003, 2004), Steaua de Aur (premiul special 2002), Festivalul Cantecului pentru Copii "Million Miracles" - Sofia (16-18 iunie 2004 - premiul II), Flori de mai - Calarasi (2004), la ele adaugandu-se premiile amintite in perioada 2001-2010.
           Actiuni in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Institutele de Cultura, Ambasade, Licee Internationale, Primarii, etc. "Francofonia" (2004), "Simfonia limbilor europene" (24 septembrie 2004), spectacol la Liceul International American (martie 2004), "Festivalul Inghetatei" - W.T.C. (mai 2004), "Ziua celor 5 continente" (iunie 2004) - W.T.C., etc. Eurovision Junior - septembrie 2004; Club Europa - Festivalul International al Tineretului din Europa, incepand din 1996 - organizat in Germania, Turcia, Cehia,Romania. Printr-un curs de minim 3 ani, se pot asigura cunostintele muzicale necesare abordarii unui domeniu muzical modern (solistica vocala, dance, pop rock, disco, etno, etc.) sau realizarii unei educatii muzicale clasice care sa permita formarea viitorului ascultator de muzica buna in salile de concert.
          Din membrii Ansamblului Muzical "Adagio" s-au format trupele: DOLLY, AMICII, EXTRA si solisti din ETNO si SPITALUL DE URGENTA, JUNIOR, CAMELEON,Wild Wings,Etnic etc. Nume de elevi de la ansamblul "Adagio":
Dan Helciuc -Spitalul de urgenta
Silvia Stanciu - Etno,actuala Silvie
Burcusi Boris, Bianca Popescu, Scarlat Adina Dolly
Gherescu Laura, Gherescu Sabina 
Bogdan Popa Extra Stoian Rares, Stefan Valentin Amicii
Bogdan Gheorghe - Trupa Wings
Daniel Chioariu - actor la teatrul Ion Creanga
Liviu Teodorescu
Viorel Dodoc si Alexandru Vasilache - Trupa Juke Box (emisiunea “Carcotasii”)
Teodora Dinu - laureata a Eurovision Romania
Bogdan Popa - “Son of Lars”
Alice Badea - violonista
 
           Motto:cineva superinteligent a spus candva:cheia succesului este 1% inspiratie(talent) si 99% transpiratie(munca).
          Sper ca cineva interesat de promovarea tinerelor talente muzicale sa piarda 10 minute din viata cu acest CV si poate va sprijini in orice mod (financiar,sponsorizare etc.),participarea mai departe a acestor copii minunati la actiuni ca cele enumerate inainte promovand astfel imaginea Romaniei a Palatului National al Copiilor intr-un mod mult mai pozitiv decat o fac altii abilitati de noi, din nefericire fara prea mult succes.

Galerie foto

 

Galerie video

{mp4-flv}dima_denisa{/mp4-flv}

 

 

Contact

 

 Sala 241

Prof. Oana Parvu

 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.