Prof. Conducator cerc LUPU MAGDALENA

 8cx88jAdi    

            Acest cerc de la PALATUL NATIONAL AL COPIILOR se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani,  și își propune să dezvolte:

*curiozitatea stiintifica,

*îndemânarea de a folosi diferite obiecte de laborator si nu numai,

*dorinţa de cunoaştere  corectă a substanţelor pe care le folosim zi de zi, precum si utilitatea diverselor materiale naturale şi sintetice existente in mediul nostru de viaţă,

*capacitatea de a identifica pericolele potenţiale pe care, mai toate substanţele chimice, le reprezintă.   

            Programa cercului este astfel concepută încât, dacă la elevii mici invăţarea se face in joacă, cu materiale şi substanţe nepericuloase pentru sănătatea lor, în cazul elevilor din gimnaziu  activitatea vizează aprofundarea unor principii specifice ştiinţelor naturii şi atingerea performanţei în domeniu.

            Orarul cercului este flexibil, profesorul ţinând cont de activităţile şcolare obligatorii ale elevilor. Nu există absolut nici un impediment din partea profesorului conducător al cercului ca orice copil să poată participa la activităţi, la orice oră convenabilă pentru acesta şi pentru părinţii sau bunicii săi, în cazul elevilor mici, care au nevoie de însoţitor ca să ajungă la cerc.

Mediul de lucru este prietenos, elevii trebuind totuşi să fie disciplinaţi, să asculte indicaţiile profesorului şi să respecte cu STRICTEŢE regulile de protecţie a muncii și regulile igienico-sanitare stabilite de instituție și de profesorul de la cerc, mai ales în condițiile pandemiei de covid - 19.

        Ca majoritatea cercurilor din Palatul National al Copiilor şi acesta îşi începe oficial activitatea pe data de 1 octombrie a fiecărui an scolar, dar noi suntem deschişi şi  pentru elevii care, din diferite motive, nu ştiu sau nu pot respecta această dată pentru începerea cursurilor.

            Pentru mai multe detalii vă rog să sunaţi la numărul de telefon 0723143550 sau, de preferință, să mă contactați prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

ATENȚIE: COMPLETAȚI FIȘA DE ÎNSCRIERE ANEXATĂ AICI.

(OBLIGATORIU PENTRU ÎNCEPĂTORI)

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.