Cercul de fotbal, prof Cozma Răzvan

Cercul de fotbal așteaptă toți copiii fete sau băieți, dornici de mișcare care vor să-și petreacă timpul liber într-un mod placut, sănătos și disciplinat. Copiii sunt instruiți în arta jocului de fotbal trecând prin fazele de inițiere, consolidare și perfecționare. Echipele noastre participă la campionatele municipale de copii si juniori. 

Picture cozma                                                  Picture3

 

 În cadrul secției Sport a Palatului Național al Copiilor din București, catedra de Fotbal este reprezentată de domnul profesor Mustățea Mihai, domnul antrenor Ionescu Stelian și domnul profesor Cozma Răzvan, oameni cu pregatire de specialitate care vor încerca să vă inițieze copiii în tainele fotbalului și de ce nu, să ridice la nivel de performanță, fotbalul practicat în cadrul clubului nostru.

Ținând cont de specificul vârstei copiilor care practică acest sport în cadrul clubului, și anume copii de vârsta mică (5-10 ani), antrenamentele sunt adaptate acestui nivel și se încearcă atragerea copiilor spre fotbal prin intermediul antrenamentelor dinamice și cu multe jocuri.

Copiii trebuie în primul rând să învețe prin joc, astfel încât ceea ce fac să îi atragă.

girl-soccer-player-silhouette-10 2