Despre noi

 

Atletism – o armonioasa dezvoltare psihica si fizica ce te sustine in sustinerea propriilor recorduri. Sa muncesti zi de zi cu tine, pentru a realiza marea performanta,si, nu de putine ori, sa reprezinti tara in competitiile internationale- iata esenta activitatii echipei de atletism a Palatului National al Copiilor. Profesori: Ivan Madalina si Popovici Miomir.                           

                        Varietatea probelor din atletism oferă copiilor înscriși la cercul nostru posibilitatea să-și valorifice aptitudinile fizice și psihice încercând cât mai multe dintre acestea într-un mediu plin de bună dispoziție și colaborare.

            Prin alergările lungi, sprint, sărituri sau aruncări lăsăm copiii să se bucure de specificul fiecăreia pentru ca mai departe, sub îndrumare de specialitate, să descoperim împreună proba în care se poate face performanță.

            Încurajând selecția, călăuzindu-i prin etapele inițierii, consolidării și perfecționării tehnice au fost descoperiți în concursurile de atletism sportivi ajunși la performanțe internaționale.

            Performanțele înregistrate, rolul benefic asupra sănătății, dar și contribuția la formarea și afirmarea personalității reprezintă esența activității echipei de atletism a Palatului Național al Copiilor.

 

Galerie foto

 

Contact

Prof. Popovici Miomir

Tel 0726231520