Despre noi

 

CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE SPANIOLĂ 

 

     Cercurile se adresează copiilor și tinerilor din clasele II-XII (limba italiana doar claselor II - IV) care doresc să asimileze sau să dezvolte cunoștințe de spaniolă și italiană cu ajutorul unor  metode și mijloace didactice moderne și atractive. Programa variază în funcție de vârstă și nivel, îmbinând atât elemente de limbă, cât și noțiuni de cultură și civilizație.

     Activitatea didactică se desfășoară cu grupe de inițiere, avansate și de performanță, obiectivul fiind dezvoltarea celor cinci competențe (înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii active a limbii în situații reale de comunicare.

     În cadrul orelor de spaniolă și italiană, jocul didactic îndeplinește un rol esențial. Prin joc oferim copiilor activitatea preferată, pe de o parte, iar pe de alta, stimulăm asimilarea noțiunilor mult mai ușor, creând un mediu relaxat de învățare și contribuind la dezvoltarea imaginației, a aptitudinilor și creativității. În același timp elevii sunt încurajați și determinați să folosească cât mai des vocabularul și regulile gramaticale, dezvoltă spiritul de echipă iar atenția și capacitatea de concentrare ating cote maxime.

     Cercul îi plasează pe elevi în centrul procesului educativ, aceștia devenind stăpâni ai modului de a învăța, într-un context non-formal, prietenos și actual. Participanții sunt motivați prin stimularea tuturor simțurilor în activități de învățare activă și îi provocăm să joace, să interacționeze, să coopereze și de ce nu, să concureze.

     Cei mai mari și studioși au posibilitatea de a se pregăti pentru obținerea certificatelor Dele-școlar, Celi și Cils, recunoscute la nivel internațional. În scopul dezvoltării și valorificării potențialului artistic-creativ și intelectual, elevii cercului au ocazia de a participa la diverse activități, expoziții și concursuri. 

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Galerie foto/video

 

 

foto1.jpgfoto3.jpgColaj 4.jpgfoto4.jpgIMG-20200205-WA0004.jpgIMG-20200205-WA0003.jpgfoto2.jpgPOZA 1.jpgIMG-20200205-WA0000.jpgIMG-20200205-WA0005.jpg

Contact

Prof. Mihaela Bourosu 
 
E-mail: 
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.