1prima paginajpg
 
 
 
Bine ați venit!
 
         370430   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.    WhatsApp-PNG-Image 0788174298     
 

Palatul Național al Copiilor din București este un loc aparte care și-a câștigat, în timp, statutul de unicat în peisajul educațional european. De 36 de ani, Palatul Copiilor își scrie povestea cu noblețe si profesionalism. Constituit ca Centru de excelență pentru organizarea unor manifestari de înaltă ținută atât pe plan intern cât și internațional, el are porțile deschise pentru copiii și tinerii din învățământul preuniversitar. An după an, aceștia vin aici pentru activități cu caracter opțional, vocațional și nu în ultimul rând aptitudinal. O fac din pasiune și cu bucurie, iar acestea se reflectă, firesc, în rezultatele pe care le au.  

 

Învățarea poate lua multe forme și poate fi adaptată la ceea ce se simte că ar fi cel mai benefic pentru fiecare copil.

1950120

         Știați că la Palatul National al Copiilor din București se află  Observatorul Astronomic al Copiilor? Dar ca aproximativ  6000 de copii frecventează activitățile Palatului, îndrumați de către echipa de dascăli?

Ori ca oferta educaționala acoperă peste 60 cercuri?

Oricare ar fi răspunsurile, sperăm ca v-am stârnit curiozitatea și admirația...

Vă așteptăm la Palatul Național al Copiilor! Aveți multe de aflat și învățat!

PNCB copiii