Despre noi

Cercul de fotbal asteapta toti copiii dornici de miscare care vor sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut , sanatos si disciplinat. Copiii sunt instruiti in arta jocului de fotbal trecand prin fazele de initiere , consolidare si perfectionare.Echipele noastre participa la campionatele municipale de copii si juniori.

 

In cadrul sectiei Sport a Palatului National al Copiilor, sectia Fotbal este reprezentata de domnul profesor Mustatea Mihai si domnul profesor Ionescu Stelian, oameni cu pregatire de specialitate care vor incerca sa va initieze copiii in tainele fotbalului si de ce nu, sa ridice la nivel de performanta, fotbalul practicat in cadrul clubului nostru.

 

Obiectivul principal al clubului este descoperirea si dezvolatarea aptitudinilor pentru fotbal a copiilor, paralel cu o dezvolatare completa si armonioasa a organismului. Se urmareste initierea copiilor in tainele fotbalului, dar si descoperirea de noi talente, dezvolatarea calitatilor motrice de baza si utilitar aplicative, integrarea copiilor intr-un colectiv.

 

Tinand cont de specificul varstei copiilor care practica acest sport in cadrul clubului, si anume copii de varsta mica (6-10 ani), antrenamentele sunt adaptate acestui nivel si se incearca atragerea copiilor spre fotbal prin intermediul antrenamentelor dinamice si cu multe jocuri. Copiii trebuie in primul rand sa invete prin joc, astfel incat ceea ce fac sa ii atraga.

 

In luna aprilie a anului 2014 unul dintre copii pregatit de profesorii din cadrul sectiei Fotbal a Palatului National al Copiilor    a fost ales sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazili ca urmare a castigarii  locului I in cadrul turnelului Player Escort . Astfel, prin intermediul jucatorului nostru, Marcu Tudor, care a intrat pe teren in sfertul de finala al Campionatului Mondial din Brazilia 2014, la meciul dintre Franta si Germania, cu totii, noi cei care actival la Palatul National al Copiilor, am fost in Brazilia, pentru ca numai prin efortul tuturor unul dintre membrii clubului a putut ajunge acolo unde orice copil si-ar fi dorit sa fie. Am invatat astfel ca numai lucrand in echipa vom obtine rezultate, am invatat ca numai prin munca si efort vom obtine rezulate in viitor. Si in felul acesta toti copii si-au dorit mai mult si si-au propus sa demonstreze cat sunt de talentati.

 

In viitor, ne propunem sa participam la cat mai multe turnee interne si internationale, pentru ca numai asa putem castiga experienta si putem creste in joc. Ne propunem sa depunem eforturi in vederea sprijinirii acestor copii minunati care merita pe deplin sa se bucure de roadele muncii lor.

 

Desi suntem o echipa mica, avem copii talentati si muncitori, care isi doresc sa se afirme si in viitor si pe care ne dorim sa ii ajutam cat mai mult cu putinta.

 Va asteptam cu drag!

Inscrieri

fete si baieti 

la fiecare inceput de an scolar

Galerie foto

Contact

Prof. Ionescu Stelian

Tel: 0723.661213

Emal : Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.