Flashmob-e1681111131590

OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Perioada de înscriere 11-23 septembrie 2023 – în holul de la intrarea elevilor
luni-vineri 09:00 - 19:00
sâmbăta 09:00 - 14:00

Pentru înscrierea la sediul PNCB nu aveți nevoie de documente.

Pentru înscrierea online va fi publicat un link (google forms) pe site-ul www.palatulnationalalcopiilor.ro si pe pagina de facebook. 

Pentru validarea înscrierii este obligatorie prezența la prima întâlnire/ședință cu profesorii coordonatori.

La această întâlnire/ședință cu părinții se vor forma grupele, se vor completa fișele de înscriere (CNP-ul copilului) și se va comunica orarul.

*un copil se poate înscrie la mai multe cercuri

Bine de știut!  

Înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile, ținându-se cont și de numărul de copii reînscriși din anul școlar anterior. Din acest motiv, înscrierile pentru unele cercuri se pot închide înainte de ultima zi de înscrieri.

În funcție de specificul activității cercului, există o vârstă minimă admisă la fiecare.
La unele activități (în special cele artistice și sportive) se fac preselecții în vederea formării grupelor după aptitudini și vârstă.

La unele cercuri, în afară de datele personale ale copilului (CNP)*, este necesar si un aviz medical care să ateste că preșcolarul/elevul este apt pentru activități care presupun efort fizic.
*(CNP-ul este necesar pentru introducerea preșcolarului /elevului în SIIIR – Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (dovada înscrierii, frecventării cursurilor, eliberării adeverințelor PNCB)

Pentru confirmarea înscrierii trebuie să vă prezentați la prima ședință cu profesorii coordonatori. La această întâlnire/ședință a profesorului coordonator de cerc cu părinții se vor completa fișele de înscriere și se va comunica orarul.

Detaliile legate despre prima întâlnire/ședință a profesorului coordonator de cerc cu părinții (data, ora si locul) se vor afișa pe site www.palatulnationalalcopiilor.ro și pe pagina noastră de facebook Palatul National al Copiilor din București.

 

 

 

 

  

674188

 

 

Informații suplimentare direct la înscrierea copiilor!

Pentru intrebari referitoare la inscrieri trimiteti email pe adresa

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Cursurile sunt gratuite!

 Va așteptăm !

 school-clip-art-16